Steun wederopbouw Frends Beach na overstroming
juli 16, 2021

Schutterij Sint Anna Merum in Merum viert het 75-jarig jubileum in het weekend van 6 en 7 mei

Schutterij Sint Anna Merum in Merum viert het 75-jarig jubileum in het weekend van 6 en 7 mei

Merum, Roermond – Schutterij Sint Anna Merum in Merum viert dit jaar haar 75-jarig jubileum en nodigt iedereen uit om mee te doen met de feestelijkheden die gepland staan voor het weekend van 6 en 7 mei.

Het jubileumweekend begint met diverse activiteiten op zaterdag en eindigt met het grote bondsschuttersfeest op zondag. De locatie van de Schutterij en Drumband “St. Anna”  Merum is te vinden aan de Marktstraat 25, 6049 BA in Merum.

Zaterdag: een dag vol feestelijkheden

Op zaterdag vinden er diverse activiteiten plaats die perfect aansluiten bij het jubileum thema. De jongere bezoekers kunnen zich vermaken met diverse spellen, zoals een springkussen en oud Hollandse spellen. Het belooft een gezellige dag te worden voor jong en oud. Uiteraard zal er ook gezorgd worden voor de nodige versnaperingen en drankjes.

Daarnaast zal er na de huldiging van jubilarissen op zaterdagavond een feestelijke avond met live muziek georganiseerd worden waarbij er gegeten en gedronken zal worden en er natuurlijk volop gefeest kan worden. 

Zondag: bondsschuttersfeest

Op zondag 7 mei zal het grote bondsschuttersfeest plaatsvinden. Dit evenement zal bezocht worden door verschillende schutterijen uit de regio en belooft een indrukwekkend schouwspel te worden. Het hoogtepunt van de dag zal de optocht door het dorp zijn, waarbij de verschillende schutterijen zich presenteren aan het publiek. Tijdens dit feest zullen de schutterijen uit de omgeving deelnemen aan diverse wedstrijden, zoals het schieten en het mooiste uniform. Ook is er ruimte voor gezelligheid en vertier met live muziek en een hapje en drankje.

Volg ons voor het programma

Het programma voor het jubileumweekend is nog in ontwikkeling en zal later bekend worden gemaakt. Houd daarom onze Facebook pagina en website in de gaten voor de laatste updates en het volledige programma.

Over Schutterij Sint Anna Merum
Schutterij Sint Anna Merum is een trotse vertegenwoordiger van de lokale schuttersgemeenschap en is opgericht in 1948. Sindsdien is de Schutterij actief geweest bij diverse evenementen in de regio en heeft het een sterke band opgebouwd met de lokale bevolking. De Schutterij Sint Anna Merum is een vereniging met een rijke historie, waarbij de traditie en het behoud van het cultureel erfgoed hoog in het vaandel staan.

We kijken ernaar uit om ons jubileum te vieren met zowel de leden als de gemeenschap. We hopen dat iedereen de kans zal grijpen om deel te nemen aan de festiviteiten en zich onder te dompelen in de sfeer van ons historische evenement.